Van Aap tot Zebra

Dieren zijn er in alle vormen, maten en kleuren. In GaiaZOO ontmoet je 150 verschillende diersoorten. Voor de diercollectie verkiest GaiaZOO unieke en zeldzame diersoorten. Een belangrijk deel van de dieren in GaiaZOO is aangesloten bij een EEP fokprogramma. Hiervoor wordt samengewerkt met tientallen andere Europese dierentuinen. Zoek nu direct jouw favoriete dier!

Deel deze pagina
Tickets reserveer hier

Diercollectie

EEP-logo-300x187

Voor de diercollectie verkiest GaiaZOO bedreigde diersoorten. Een belangrijk deel van de diersoorten in GaiaZOO is aangesloten bij een EEP fokprogramma. Hiervoor wordt samengewerkt met honderden andere Europese dierentuinen.

Ontdek meer over het belang van fokprogramma's >

Het laatste nieuws uit GaiaZOO

Rode panda

Geen dag is hetzelfde als je met dieren werkt. Wil jij op de hoogte blijven van het wel en wee van de dieren in GaiaZOO?

Volg het nieuws! >

Adopteer een dier

Dwergnijlpaard jong

Heb jij altijd al een lynx, veelvraat, doodshoofdaap, stokstaart, gorilla, of neushoorn willen adopteren? Kies dan één van de ruim 150 verschillende diersoorten die in GaiaZOO leven als jouw favoriete adoptiedier en draag bij aan hun welzijn!

Adopteer een dier >

Help de gorilla's

GaiaZOO Dierentuin Gorilla met jong

Heb jij een mobiele telefoon? Vast wel. Wat doe je dan met de oude? Wist je dat je er gorilla’s mee kunt helpen!? GaiaZOO zamelt oude mobieltjes in en helpt daarmee de gorilla’s in centraal Afrika.

Help mee! >

Help de natuur!

GaiaZOO - Gorilla Ayo

Wil jij ook met je klas, bedrijf of vereniging iets doen voor bedreigde dieren of de natuur? Dat kan!

Neem contact op met GaiaZOO >

Je wordt binnen 3 seconden doorverwezen naar GaiaZOO